上海鸿达起重吊拆搬运厂

Отпушване на канали

ВиК услуги от професионалисти (обадете се):

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1)  0886 71 56 35

24/7 отпушване на канали в София и региона, обадете се.
Отпушване на канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Плъмберист разполага с професионална техника за отпушване на канали, бързо, лесно, евтино. При запушен канал не оставяйте проблема да се задълбочи. Нашите екипи могат да са на място до няколко минути и ще се погрижат за запушването.

Обадете се за посещение от експерти в района на София ( само 30 лева за оглед ).
Отпушваме канали | шахти | мивки | сифони | тоалетни | септични ями и др.

Заявете на телефони:
0899 828 158 | 0886 71 56 35

上海鸿达起重吊拆搬运厂

Предлагаме ви отпушване на канали от специализирана ВиК компания с состоятелен опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни сервисы, които имат из-за цел правда улеснят вашето ежедневие. Компания Плъмберист е с основен обхват на дейност ВиК сервиз - отпушване и поддържане на водопроводни и канализационни системи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, отпушване на канали и сифони,  и навременно отстраняване на всякакви видове ВиК проблеми, преди те .

上海鸿达起重吊拆搬运厂

ВиК сервизът който предлагаме на своите клиенти, се отличава с високо качество подтвърдено вече повече от десетилетие. Специалистите ни са професионалисти в своята област, а оборудването ни е съобразено с всички съвременни изисквания. 

ВиК екипите на Плъмберист са добре обурудване с модерни инструменти, с възможност и за дълбочинна служба на десетки метри под земната повърхност когато това го налага. .

Плъмберист е правилният партньор при появата на всякакви трагедии, свързани със: запушване и спукване на водопроводни тръби, почистване на канали, задръстване на канализации, отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони и др..

Нашият екип от опитни специалисти ще отпуши бързо и качествено тръбите на мръсният канаал, чистите канализационни тръби също ако се наложи, както и ще отстрани неприятните запушвания на сифони и канали, мивки и вани във вашите бани и тоалетни. Мобилните ни групи ще посетят адреса Ви мигновенно, ще отстранят аварията с максимална бързина, за да може бързо да се върнете към домашният си уют.

Експресно отпушване на канали в София и региона.

Отпушваме запушени канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др. в София и региона. Бърза реакция 24х7. КаналДО разполага с техника и професионалисти за отпушване на канали. Потърсете Плъмберист.

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1) 0886 71 56 35

Доверете се на опита на нашите специалисти.

Какви са основните причини за запушване на каналът?


Има много причини които могат да благоприятстват за запушването на канализационната система. Някои от най-честите с които сме се сблъсквали в нашата практика са:

• Задръстване от обклуци, строителни отпадъци, твърди предмети, които попадат в канализацията, заклещват се там и е невъзможно да се извадят по друг начин освен механично.

• Чест проблем е натрупването на косми с течение на времето, които водят до затлачване, затруднено оттичане и оттам запушване.

• Остатъци от некачествен сапун който не може да се разтвори, гъби, монети, капачки от паста за зъби - всеки един от тези  

• Прекален, или недостатъчен наклон на тръбите при монтажа им.

• и други.

Отпушване на канали

Отпушване на канали от специалисти обадете се сега:
0899 828 158 | 0886 71 56 35 | Аварийно денонощно отпушване в София.

Как се отпушва канал в домашни условия и защо да потърсим професионалисти?

Запушеният канал причинява немалко неудобства, тъй като забавя оттичането на мръсният канал. Едно от неудобствата които чест се срещата са локви с мръсна влага и сапунена пяна с мръсотия, която е успяла да засъхне върху настилката в бянята или кухнята при изпълнение на обикновенни домашни дейности при наличието на запушен канал. Такъв вид мръсотия се почиства доста трудно, особено ако е засъхнала отдавна, да не говорим че често е и източник на непосима миризма и бактерии. Разбира се ако се стигне до там, вече най-вероятно е налице сериозен проблем. Но вие не чакайте да стигнете до там, по леката форма на запушен тръбопровод, се познава по непостоянното налягане на водата в тръбите, а когато те са и метални - основен симптом е появята на корозия по тях именно заради по-бавното оттичане. Ако запушването на канала е сериозно, или просто сте остановили останалите признаци на запушване (като корозия и намалено водооттичане) - най-добре е да позвънете на нашия екип. В противен случай рискувате да причините още по-голямо запушване Ние ще дойдем със специални машини и техника за отпушване..

Техника? Има ли предмства при машинното отпушване на канали?

Професионално отпушване на канали с машинка е много ефективно и отнема (обикновенно ) по-малко време от който и да е друг начин за отпушване бил той механичен или на химична основа. Ние разполагаме с такава техника за машинно третиране на канали и препоръчваме именно нея да използвате за вашият запушен канал, това може да ви спести много нерви и главоболия. Ние извършваме тази услуга на ниски цени, потърсете ни и ще реагираме бързо за да ви помогнем с вашият запушен канал. А ето и някои от основните предимства на отпушването на канали с помощта на машина: 

• Обикновенно няма необоходимост да се къртят плочки и настилки, което спестява средстават за допълнителни ремонти.

• Машината е доста мощтна и често решава проблемът дългосрочно.

• Всичко се случва експресно и дава резултат в рамките на няколко минути. 

• Излиза по-изгодно от разкопаване на канала и изграждане на канализацията на ново.

Бързо отпушване на канали в София.

Отпушваме запушени канали, шахти, мивки, сифони, тоалетни, септични ями и др. в София и региона. Бърза реакция 24х7. КаналДО разполага с техника и професионалисти за отпушване на канали. Потърсете Плъмберист.

тел.(Telenor) 0899 828 158
тел. (A1) 0886 71 56 35

Доверете се на опита на нашите специалисти.

© 上海鸿达起重吊拆搬运厂 Плъмберист - навременна ВиК помощ ( отпушване на канали )  - Всички права запазени.